';

Parttime medior vastgoedontwikkelaar

Ons team van vastgoedspecialisten ontwikkeld en beheert een gevarieerde portefeuille van private vastgoedprojecten veelal in Noord West Friesland. Deze projecten kenmerken zich aan een sociaal karakter; diversiteit in de portefeuille. Van starterswoningen tot bedrijfsunits, voor gezinnen of senioren. Daarnaast hebben onze ontwikkelaars veelvuldig contact met onze klanten, kennen hen persoonlijk en nemen veel werk uit handen. Zo willen wij een bijdrage leveren aan een zo gemakkelijk mogelijke investering in de klant zijn toekomst.

Omdat wij geloven in verbinding en ontwikkeling zijn wij opzoek naar nog een vastgoedontwikkelaar die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Die zijn kennis kan delen met opdrachtgevers, contact onderhoudt met de bouw en gerust een blauwdruk kan aflezen. Ben jij degene die de ene dag op haar pumps een bewonersparticipatie avond organiseert en de volgende dag op haar sneakers de vorderingen op de bouwplaats in Noord West Friesland controleert? Dan zoeken wij jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

We zijn opzoek naar een (medior)vastgoedontwikkelaar voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatie projecten. Een kandidaat die ervaring heeft met complexe vastgoedprojecten vooral gericht op doorstroom. Iemand die redelijk ervaring heeft in het samenwerken, onderhandelen en contracteren van/met aannemers. Die bewonersparticipatie co├Ârdineert en contact onderhoud met andere stakeholders.

PROFIEL

Jij bent een verbinder, iemand die 100 ballen in de lucht houdt en daar energie van krijgt. Die vooral een gevarieerd agenda wil en beschikt over een toegankelijke persoonlijkheid. Een ontwikkelaar die onze kernwaarden “Ontwikkeling & Verbinding” 100% weet uit te dragen. Dit zie je dan ook terug in hoe je omgaat met onze stakeholders en vooral de kopers. Dezelfde no-nonsense mentaliteit heeft als onze stakeholders en wie weet zelfs een woordje Fries spreekt.

WIJ BIEDEN

  • Prachtig portfolio met veel doorgroei mogelijkheden in verschillende richtingen.
  • 24 uur met dynamische werkdagen
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uren), pensioen & uiteraard vakantiegeld
  • Passend salaris (op basis van 40 uren; 41K – 47K per jaar)

Heb je nog vragen of bovenstaande vacature of ben je zo enthousiast geworden dat je zeker weet dat dit jouw droombaan is? Neem dan contact op met mij via 0642932114 of mail naar info@aigroup.nl.

Recommend
Share
Tagged in